Fjärrstyrning

Med TeamViewer kan vi inom några sekunder upprätta en förbindelse till önskad dator eller server och via internet fjärrstyra denna precis som om vi satt framför den.

Vi använder funktionen i utbildning, felavhjälpning eller i installationssyfte.

Klicka på bilderna här till höger för att ladda ned TeamViewer för din fjärrsupport.

Klicka på bilden för att ladda ner Teamviewer-klienten till PC eller Mac.