Support

Om du skulle stöta på problem med våra tjänster eller produkter, finns vi enkelt och snabbt till hands. Under ”Driftinformation” får du besked om någon av våra operatörer har driftstörningar i sina system. Du kan också titta i våra manualer om du vill försöka avhjälpa problemet på egen hand.

Kvarstår problemet är du förstås välkommen att kontakta vår helpdesk som finns tillgängliga alla vardagar mellan 08.00–17.00. Där får du ett ärendenummer och genom fortsatt kontakt med vår supportpersonal kommer ni att kunna följa ärendets status och vilka åtgärder som gjorts.

Telefonnumret till vår helpdesk är: +46 771 720 720.

Våra kunder vill gärna ha en helhet, få kontaktytor och snabba och säkra leveranser. Valfrihet, förhandlingsfrihet och flexibilitet i avtal, lösning och i val av operatör.

Vi gillar att göra affärer med de vi känner. Solus är inte en gigantisk kundtjänst, våra kunder är inte anonyma, vårt arbetssätt är lokalt och personligt.

Vi vill att upplevelsen ska bli bra.

Vi vill och kan göra skillnad. Vi vill stärka förtroendet för vår bransch. Väljer våra kunder att arbeta med oss, gör de det för att vi gör saker annorlunda och på sätt sätt.

Vi vill ta ansvar för våra kunder. Vi ser inte bara affärer – vi ser också samarbeten, långsiktiga och lönsamma, för alla involverade parter.

Kontakta vår Helpdesk genom formuläret. Ni kommer att erhålla ett ärendenummer, genom kontakt med vår supportpersonal kan Ni följa det enskilda ärendets status och åtgärder.

Telefon till helpdesk
Support +46 771 720 720

Helpdesk, ordinarie öppettider är vardagar 8-17.

Du kan också få support via mejl. Då beskriver du dina problem och mejlar till: support@solus.se eller fyller i kontaktformuläret här bredvid.

Vi vill och kan göra skillnad. Vi vill ta ansvar för våra kunder där vi ser långsiktiga och lönsamma samarbeten för alla involverade parter. Våra kunder får en helhet med snabba och säkra leveranser. Valfrihet, förhandlingsfrihet och flexibilitet i avtal, lösning och i val av operatör är viktigt för oss. Vårt arbetssätt är lokalt och personligt.