Softphone

Du kanske sitter vid en dator och jobbar? Låt den bli din telefon. Med Solus Softphone blir din PC eller Mac just det.

Enkelt att komma igång
Vi förser dig med en länk där du laddar ner ett program utifrån din behörighet, skriv dina inloggningsuppgifter och du är klar. Den enda du behöver är ett USB-headset och du ringer med perfekt HD ljudkvalité. Solus Softphone skickar samtalen via din internetuppkoppling. Så länge du har tillgång till internet kan du bli nådd och ringa via din softphone vart du än är i världen!

Överblick
I Solus Softphone får du en bra överblick och sökbarhet över dina kollegor med information som namn, avdelning, titel, telefonnummer och e-post. Du ser direkt vem som exempelvis är på möte, semester, sjuk, eller är tillgänglig för samtal. Presentationen sker i realtid och därmed ser du vilka som pratar i telefon.

Hänvisning
Att hänvisa sig görs enkelt genom en meny.  Det finns även möjlighet att schemalägga framtida hänvisningar.

Sända SMS
Direkt från Solus Softphone kan du enkelt skicka SMS till enskilda eller alla mobiltelefoner på företaget, även externa. Väldigt användbart för telefonister som vill ta meddelande till kollegor som sitter i möte och på ett enkelt sätt framföra dem.

Skicka SMS och mail till en grupp
Skicka SMS till alla på en avdelning eller bygg egna grupper för att effektivt kommunicera med folk på eller utanför kontoret.

Chatt
Chatt är både snabbare och effektivare än både mail och telefon och dämpar även ljudvolymen i landskap och fyller inte inkorgen med onödig konversation.

Samtalslista och inkorg
Se dina missade, uppringda och mottagna samtal. Spela upp, spara eller radera din röstmeddelanden i en lista.

Svarsgrupp
I Solus Softphone hanterar du de svarsgrupper som du är med i och har behörighet till. Du loggar in och ur med enkel knapptryckning, även för dina kollegor.

Andra användbara funktioner i Solus Softphone är att boka telefonkonferenser, nå mina sidor, inställningar, skapa kontaktlistor och se din samtalslogg.

Vi vill och kan göra skillnad. Vi vill ta ansvar för våra kunder där vi ser långsiktiga och lönsamma samarbeten för alla involverade parter. Våra kunder får en helhet med snabba och säkra leveranser. Valfrihet, förhandlingsfrihet och flexibilitet i avtal, lösning och i val av operatör är viktigt för oss. Vårt arbetssätt är lokalt och personligt.