Det här är Solus BC

SolusBC är vår operatörsobundna telefonilösning.

Framgångsrika företag i vårt informationssamhälle bygger på kunnig personal som levererar goda prestationer genom ett högeffektiva arbetssätt. För att vara effektiv och konkurrenskraftig krävs rätt arbetsverktyg.

SolusBC har framtidens kommunikationslösning redan idag och ger just det försprånget.

Valfriheten är viktig. Hos ett modernt företag finns redan verktygen att kommunicera genom exempelvis datorer, plattor och smartphones. Programvaran i SolusBC laddas ner mot vald enhet och du är enkelt igång.

Söker du ett mer traditionellt gränssnitt som en fast systemtelefon (SIP), en bärbar enhet (IP-Dect), konferenstelefon (SIP) eller en anslutning för fax eller porttelefon så tillhandahåller vi självklart det också.

 • Mobilapplikation

  Varje användare i SolusBC förses med en mobilapplikation som i dag finns i samtliga moderna smartphones.
  Appen är ett verktyg som hjälper dig att se dina kollegors status, du kan koppla samtal, hänvisa dig, logga in i och ut ur svarsgrupper, hantera röstbrevlådan och mycket mer.

  Läs mer…

 • Softphone

  Du kanske sitter vid en dator och jobbar?
  Låt den bli din telefon. Med Solus Softphone blir din PC eller Mac just det.

  Läs mer…

 • SIP-telefon

  SIP systemtelefon ersätter den gamla bordstelefonen.
  Den är IP-baserad och kommer färdigkonfigurerad och är bara att sätta i vilket nätverksuttag som helst. Praktiskt om du flyttar och byter arbetsstation på kontoret. Du kan till och med plugga in SIP-telefonen i ett nätverksuttag hemma, sommarstugan eller på resande fot.

  Läs mer…

Vi vill och kan göra skillnad. Vi vill ta ansvar för våra kunder där vi ser långsiktiga och lönsamma samarbeten för alla involverade parter. Våra kunder får en helhet med snabba och säkra leveranser. Valfrihet, förhandlingsfrihet och flexibilitet i avtal, lösning och i val av operatör är viktigt för oss. Vårt arbetssätt är lokalt och personligt.