SolusBC i samarbete med mobiloperatören Tre

Solus Business Communicatons utökar sitt samarbete med olika operatörer till att omfatta även mobiloperatören Tre.

– Vår ambition är att ha med alla stora operatörer i vår molnbaserade växellösning. I och med samarbetet med Tre har vi nu ett heltäckande operatörserbjudande, vilket är en fördel för kunderna som kan välja den teknik och operatör som passar dem bäst, säger Mattias Ohde, vd på SolusBC.

Samarbetet innebär att SolusBC och Tre erbjuder sina företagskunder en ny molnbaserad växellösning.

– Vi vill att våra kunder ska ha en så enkel och användarvänlig växellösning som möjligt. En plattform som fungerar lika sömlöst och enkelt på såväl datorn och mobilen som på en fast telefon – en lösning som kan skräddarsys efter företagsanvändarens behov, säger Per Schelin, direktör för Produkt & Verksamhetsutveckling på Tre Sverige.

Även SolusBC vd Mattias Ohde lyfter fram fördelarna för de båda bolagens kunder:

– Tack vare vårt samarbete kan Tre erbjuda sina kunder fler tjänster och funktioner och vi når fler med våra molnbaserade kommunikationslösningar som en följd av att vi utökar våra försäljningskanaler.

Valfrihet och flexibilitet för företag i deras val av mobila kommunikationstjänster är grunden för SolusBC affärsidé.

– Vår styrka är att vi ger kunderna största möjliga valfrihet, och vi ser Tre som en aktör som vill attrahera än fler kunder på företagsmarknaden. Sammantaget innebär detta ett konkurrenskraftigt erbjudande till såväl stora som små företag, konstaterar Mattias Ohde.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *