Solus – Årets tillväxtbolag

Vi vann, SolusBC utsedda till årets tilväxtföretag!

Varje år delar Business Region Göteborg (BRG) ut priser till framgångsrika företagare i Göteborgsregionen. BRG består av Göteborgs stad & 13 kranskommuner. Priset Årets Tillväxtföretag går till ett företag som visat stark tillväxt de senaste tre åren. Totalt var tre företag nominerade till priset, som delas ut bland deltagarna i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Årets Tillväxtföretag 2014 – Solus Business Communications, utvecklar, levererar och supporterar kundernas telefonistöd med fokus på en modern kommunikationslösning. Lösningen SolusBC ligger tekniskt sätt i framkant och erbjuder en rad unika tilläggsfunktioner. Framförallt har SolusBC en unik ställning på marknaden där kunderna valfritt kan ansluta operatörerna Tele2, Telenor, Telia, TDC, Phonera och 3 med fullt integrerade MEX abonnemang.

Juryns motivering:

”En modern kommunikationslösning tillsammans med en effektiv partnerstrategi har medfört ett vinnande koncept. Med en stor dos kreativitet, energi och en stark tro på sin produkt har Solus Business Communications lyckats driva företaget i mycket hög och stabil tillväxttakt.

Årets Tillväxtföretag 2014 har den vilja och den drivkraft som krävs för att lyckas!”

Kommentar från Mattias Ohde, vd Solus Business Communications:

– Vi har en innovativ lösning, dedikerade medarbetare och förmågan att genom partners och återförsäljare skapa försäljning över hela landet i hela företagssegmentet.

Övriga nominerade till Årets Tillväxtföretag var Njie Group och Sioo Wood Protection.

Det är med stor glädje SolusBC mottar beskedet att utses till Årets tillväxtföretag 2014. Utnämningen inspirerar och är samtidigt ett kvitto och en bekräftelse på att bolaget har rätt fokus. Utmärkelsen kommer inspirera oss, vår personal och partners i nya utmaningar och driva ett fortsatt bra arbete framåt. Vi önskar tacka våra medarbetare, partners och leverantörer som har stor del i utmärkelsen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *